Solar-Line

Klöber Venduct® Uniplus nosilec in Easy-Form® tesnilna manšeta

Prilagodljiva in zanesljiva rešitev za vgradnjo in pritrditev različnih solarnih, ogrevalnih in prezračevanih sistemov na streho.

Prednosti

Galerija primerov vgradnje

Klöber Venduct® Uniplus univerzalni  nosilec

Klöber Venduct® Uniplus nosilec je izdelan iz litega aluminija. Luknje na nosilni plošči omogočajo optimalno postavitev na podkonstrukcijo. Konzola ima premer 50 mm. V glavi konzole je navojna luknja za pritrditev solarnih in drugih konstrukcij z vijakom. 

Uniplus nosilec lahko vgradimo na vse vrste glinenih ali betonskih kritin z neizrazito ali močno profilirano obliko. Predhodno na originalnem strešniku izdelamo luknjo z vrtalno krono premera Φ 51 mm. Luknjo zatesnimo z Easy-Form® tesnilno manšeto, ki je odporna na UV žarke, vremenske vplive, zmrzal in staranje.

Easy-Form® manšeta je sestavljena iz prožnega aluminija, ki se dobro prilagaja vsaki obliki strešnika in ima s spodnje strani nanešeno butilno lepilo. Z zgornje strani nameščena EPDM tesnilna manšeta zagotavlja optimalno tesnenje konzole nosilca. Dobavljiva je v več barvnih tonih.

Vgradnja

Video predstavitev

Pošlji povpraševanje

  Hrovat-UB Klöber Solar Line prospekt

  Solar-Line katalog izdelkov

  Predstavitveni katalog dodatkov Klöber Venduct® Solar-Line za uspešno in varno montažo fotovoltaičnih in solarnih kolektorjev na vse tipe strešnih kritin.

  Informacije

  Za več informacij in strokovno svetovanje pokličite:

  041 320 706

  Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Več informacij.

  Spletna stran jungmeier.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in analizo uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko, onemogočite v vašem spletnem brskalniku.

  Zapri obvestilo