Slemensko grebenski trakovi

Koramic AluGrip slemensko grebenski trak

Roof Grip Extreme-tehnologija. Trajen in varen zaključek pod slemenjaki na strešnem grebenu in slemenu. 

AluGrip aero grebenski slemenski prezračevalni trak predstavlja funkcionalen in varen zaključek pod slemenjaki na strešnem grebenu in slemenu.

Koramic AluGrip je v celoti izdelan iz aluminija. S spodje strani je nanešeno lepilo, ki zagotavlja ekstremno lepljivost na vse keramične površine. Rezultati nateznega testiranja (DIN EN 1464) pokažejo trikrat večjo lepilno moč v primerjavi s standardnimi butili, tako na glazirani, engobirani in naravni glineni površini.

Prednosti

Alugrip grebenski trak

AluGrip predstavlja izjemno izboljšavo na področju standardnih aero grebenskih trakov. Je oblikovno stabilnejši in tako bistveno bolj odporen na vpliv vetra. Ena ključnih prednosti je, da je v celoti izdelan iz aluminija, kar omogoča oblikovanje prezračevalnih odprtin na način, ki vodi do večjega pretoka zraka in boljše zaščite pred vstopom vode. Kjub dodatnim prednostim in izboljšavam je cenovno enakovreden standardnim tekstilnim proizvodom. 

Roof Grip Extreme-tehnologija zagotavlja ekstremno lepljivost, trikrat večjo lepilno moč in 20 let daljšo življenjsko dobo v primerjavi s standardnimi butili

Tehnični podatki

Koramic AluGrip grebenski trak

PDF dokument z navodilom za montažo v nemškem jeziku.

Koramic AluGrip grebenski trak - PDF dokument z navodilom za montažo v nemškem jeziku.

Informacije

Za več informacij in strokovno svetovanje pokličite:

041 320 706

Pošlji povpraševanje

    Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Več informacij.

    Spletna stran jungmeier.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in analizo uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko, onemogočite v vašem spletnem brskalniku.

    Zapri obvestilo