Odduhe Klöber Rovia® genialna rešitev za vsako streho!

Strešnik Klöber Rovia® – Univerzalni strešni preboj je primeren za skoraj vse vrste streh in strešnih kritin.

Strešna odduha Klöber Rovia

Prednosti

Odduha Klöber Rovia®

Univerzalni strešni preboj je primeren za skoraj vse vrste streh in strešnih kritin. Prilagodljiva osnovna plošča se zanesljivo prilega na vsak strešnik in zagotavlja tesnenje zgoraj/spodaj s tesnilnim plisiranim robom, vzdolžno pa tesnenje zagotavljata dva stranska žleba, ki se prilagodita vsaki formi kritine. Pod spodnjim robom je nanešen sloj trajno elastičnega lepila, ki omogoča trajno elastično vez med kritino in odduho. Nad strešnim prebojem sta nakazani mesti za pritrditev strešnika na leseno letev.

Gibljiva priključna cev

Gibljiva priključna cev iz posebno mehkega PVC-ja predstavlja povezavo med vodilom cevi in strešnikom ter ustvarja spoj med prezračevalno cevjo in streho. Spoj med strešnikom in vodilom cevi zagotavlja jeklena vzmetna objemka debeline 1.5 mm. Na nasprotni strani gibljive cevi je nameščen debelostenski cevni priključek oziroma reducirka, ki omogoča priključitev odduhe na odzračevalno cev. Reducirka premera DN70/DN125 je izdelana iz trde 2,5 mm debele PVC plastične mase odporne na vremenske vplive in staranje. Različne dolžine cevi in variabilni premer reducirke omogoča veliko izbiro pri vgradnji.

Galerija primerov odduhe Klöber Rovia®

Klöber tesnilna manšeta

S Klöberjevo tesnilno manšeto zanesljivo preprečimo vdor zraka, vode in vetra ob cevi, ki vodi skozi streho.

Značilnosti in prednosti

Galerija primerov tesnilnih manšet Klöber

Klöber sanitarni odduh

Klöber Rovia® strešni sistemi so namenjeni za prezračevanje ventilatorskih cevi iz kuhinj in kopalnic, za prezračevanje sanitarnih prostorov in odzračevanje komunalnih kanalizacijskih vodov.

Vgradnja

Pošlji povpraševanje

  Katalog - tipi strešnikov po proizvajalcih

  Izbor strešnih prebojev glede na proizvajalca kritine in obliko strešnika

  Predstavitveni katalog osnovnih strešnikov za strešne preboje kritin različnih tipov in različnih proizvajalcev.

  Informacije

  Za več informacij in strokovno svetovanje pokličite:

  041 320 706

  Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Več informacij.

  Spletna stran jungmeier.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in analizo uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko, onemogočite v vašem spletnem brskalniku.

  Zapri obvestilo