Izjava o zasebnosti

Naša izjava o zasebnosti ne velja za internetne strani naših poslovnih partnerjev s katerimi smo povezani. Izjava o zasebnosti velja le za spletno stran: www.hrovat-ub.si, www.algum.si in www.jungmeier.si

 
Pravna obvestila

Vsi podatki podjetja HROVAT UB d.o.o., ki so potrebni za informiranje po zakonu o poslovanju, se nahajajo v nogi spletne strani – Pravna obvestila

Varovanje osebnih podatkov

Varovanju vaše zasebnosti namenjamo veliko pozornosti in skrbi. V primeru, da naša stran pridobi katerikoli osebni podatek o vas, bomo spoštovali vašo zasebnost. Nikoli ne bomo vaših osebnih podatkov brez vašega izrecnega soglasja razkrili, posredovali ali jih kako drugače dali na voljo tretji osebi.

  • Podatki pridobljeni iz spletnega obrazca niso dostopni tretjim osebam.
Piškoti (Cookies)

Internetna stran uporabljajo tako imenovane piškotke, ki se po koncu vašega obiska naše spletne strani samodejno izbrišejo. Vašemu računalniku ne povzročajo nobene škode in ne vsebujejo virusov. Z njimi zagotovimo boljše delovanje funkcij spletnega mesta. Služijo namenu statistike in izboljšave spletne strani. Tako lahko naredimo uporabniku učinkovitejšo, varnejšo in prijaznejšo spletno stran.

Točnost podatkov in gradiv

Ker stremimo k dobri informiranosti naših strank in poslovnih partnerjev, se trudimo ponuditi kar se da popolne, aktualne, točne in uporabne informacije.

Za točnost podatkov, slik in materiala objavljenega na naši spletni strani ne jamčimo! Nekatere slike objavljene na spletni strani so lahko tudi zgolj simbolične zato odsvetujemo ukrepanje na osnovi predstavljenega materiala. Priporočamo, da se v primeru nejasnosti obrnete na nas, kjer vam bomo strokovno svetovali in posredovali točne in aktualne podatke.

Za morebitne vsebinske napake, se iskreno opravičujemo.

Avtorske pravice

Na spletni strani objavljeni materiali: slike, besedila, video filmi, risbe, grafike, zvoki, podatki,…  so last podjetja HROVAT UB d.o.o. ali drugih poslovnih partnerjev. Dovoljena je le raba materialov za osebno nekomercialno rabo. V primeru osebne, nekomercialne rabe na Vašem prispevku navedite vir. (Npr. www.hrovat-ub.si, HROVAT UB d.o.o.)

Vsaka reprodukcija, raba celote ali dela materiala v kakršnikoli obliki ni dovoljena – razen v primeru našega pisnega dovoljenja.

Vsakršno zlorabo teh pravic bomo nemudoma preganjali.

Blagovne znamke, logotipi

Na spletu navajamo blagovne znamke, logotipe, slogane, ki so registrirani ali neregistrirani. Nekateri so last podjetja HROVAT UB d.o.o. in njegovih partnerjev. Navajamo nekaj tujih blagovnih znamk, ki si jih ne lastimo, omenjamo jih zaradi kompatibilnosti naših proizvodov z njihovimi produkti.

Odgovornost

Trudimo se, da bi bila naša spletna stran stalno na voljo in dosegljiva. Pridržujemo si pravico omejiti dostopnost in uporabo našega spletnega mesta po lastni presoji. Za škodo, ki bi lahko nastala vsled nedelovanja spletne strani ali zaradi omejitve ali nedosegljivosti ne odgovarjamo.

Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Več informacij.

Spletna stran jungmeier.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in analizo uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko, onemogočite v vašem spletnem brskalniku.

Zapri obvestilo