Predpražniki po meri, Algum zanesljivi predpražniki

Rešitev za vedno čist vhod – predpražniki Algum

Algum predpražniki, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje

Predpražniki

Brez ustreznega, kvalitetnega in dobrega predpražnika je pogostost čiščenja pohodnih površin večja. Desetletja izkušenj nam kažejo, da so ALGUM predpražniki tehnično in cenovno ugodna rešitev za tovrsten problem. Njihov namen je jasen: odstraniti umazanijo in vlago s čevljev pred vstopom v določen prostor.

ALGUM predpražnik ima dolgo življenjsko dobo, saj ga lahko uporabljamo z obeh strani. Umazanijo, ki ostane »onkraj« praga, občasno enostavno očistimo. Predpražnik dvignemo in pometemo kar se je pod njim nabralo. Samega predpražnika pa ni potrebno čistiti. Dober čistilni učinek ALGUM predpražnika na vhodu znižuje stroške čiščenja in vzdrževanja pohodnih površin in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Predpražnik je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Izdelan je iz aluminija in gume. Lahko ga uporabljamo na vhodu bank, šol, vrtcev, poslovnih stavb, trgovskih centrov, individualnih hiš, … Njegova višina je 26 mm. Obilko in dimenzijo z veseljem prilagodimo željam kupcev.

Za več informacij vas vabimo k ogledu naše spletne strani.

Za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Več informacij.

Spletna stran jungmeier.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in analizo uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko, onemogočite v vašem spletnem brskalniku.

Zapri obvestilo