Strešni folije KlöberPrezračevalni trak KlöberSanitarne odduhe KlöberStrešni elementi Klöber Roll-FixKlöber SolarLine dodatki za solarne panele
Za več informacij pokličite: 041 320 706

Klöber Easy-Form® univerzalna prevleka za popravilo poškodovanih strešnikov

Klöber Easy Form® ščiti in tesni strešnik pred dežjem in poškodbami, ki lahko nastanejo zaradi nepravilne vgradnje solarnih nosilcev. Objekt je tako povsem zavarovan pred zamakanjem, poskrbljeno pa je tudi za zanesljivo odtekanje dežja.

Klöber Easy-Form® univerzalna prevleka za popravilo poškodovanih strešnikov. Na desni je prikazana poškodba strešnika zaradi gibanja nosilca (nevihte, sneg...).Klöber Easy-Form® univerzalna prevleka za popravilo poškodovanih strešnikov. Na desni je prikazana poškodba strešnika zaradi gibanja nosilca (nevihte, sneg...).

Klöber Easy-Form® univerzalna prevleka za popravilo poškodovanih strešnikovKlöber Easy-Form® univerzalna prevleka za popravilo poškodovanih strešnikovOdlikuje ga UV-odporna aluminijasta površina, ki se enostavno prilega katerikoli obliki strešnika in tako omogoča namestitev tudi na strešnike z visokim profilom. Samolepilna spodnja stran (butil) še dodatno varuje pred dežjem in ostalimi vremenskimi neprilikami.

Easy Form® je okolju prijazno nadomestilo za izdelke iz svinca.

Odporno je proti trohnenju, vremenskim vplivom, zmrzali, staranju in temperaturnim nihanjem.

Video predstavitev montaže in prednosti v nemškem jeziku.

ISO certifikat tovarne Jungmeier

jungmeier_tuv_iso_certifikat-s

Zahteven sistem upravljanja in nadzora kvalitete, ki je podvržen najstrožjim kriterijem preizkušanja imajo že od leta 1996. Pridobili so certifikat po standardu DIN EN ISO 9002 in certfikat po DIN EN ISO 9001.

Kontaktni podatki

HROVAT UB d.o.o.

Krakovska cesta 25, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI20831200

gsm: 041 320 706
telefon: 01 / 72 12 089
faks: 01 / 72 26 836

www.hrovat-ub.si ¦ www.jungmeier.si
e-mail: hrovat@jungmeier.si