Strešni folije KlöberPrezračevalni trak KlöberSanitarne odduhe KlöberStrešni elementi Klöber Roll-FixKlöber SolarLine dodatki za solarne panele
Za več informacij pokličite: 041 320 706

Klöber Venduct® PV strešni preboj za električne vodnike

Klöber Venduct® PV strešni preboj za električne vodnike montiran in vzpostavljena povezava z fotovoltaičnim panelom.Klöber Venduct® PV strešni preboj za električne vodnike montiran in vzpostavljena povezava z fotovoltaičnim panelom.

Klöber Venduct® PV strešni preboj za električne vodnikeKlöber Venduct® PV strešni preboj za električne vodnikePri vgradnji fotovoltaičnih in solarnih sistemov je potrebno skozi streho napeljati različne napeljave in vodnike. Venduct® sistemi in oprema za solarne kolektorje s svojo posebno obliko predstavljajo zanesljivo rešitev proti zamakanju.

Dodatni prednosti teh izdelkov sta hitra montaža (mogoča zaradi predpripravljenega paketa) in združljivost tako z betonskimi kot glinenimi strešnimi kritinami.

Klöber v svojem programu ponuja tudi tesnilne manšete, ki zaradi posebne samolepilne plasti na spodnji strani manšete, zanesljivo preprečijo vdor zraka in vode ob cevi. Za povsem vodotesno napeljavo vodnikov priporočamo izdelek Venduct® PV-strešni preboj za električne vodnike.

Klöber Venduct® PV napeljava za vodnike/kabelska napeljava

  • varna napeljava vodnikov skozi ostrešje
  • do 8 vodnikov (standardno)
  • do 16 vodnikov (z dodatnim razširitvenim elementom)

Video predstavitev montaže.

ISO certifikat tovarne Jungmeier

jungmeier_tuv_iso_certifikat-s

Zahteven sistem upravljanja in nadzora kvalitete, ki je podvržen najstrožjim kriterijem preizkušanja imajo že od leta 1996. Pridobili so certifikat po standardu DIN EN ISO 9002 in certfikat po DIN EN ISO 9001.

Kontaktni podatki

HROVAT UB d.o.o.

Krakovska cesta 25, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI20831200

gsm: 041 320 706
telefon: 01 / 72 12 089
faks: 01 / 72 26 836

www.hrovat-ub.si ¦ www.jungmeier.si
e-mail: hrovat@jungmeier.si