Strešni folije KlöberPrezračevalni trak KlöberSanitarne odduhe KlöberStrešni elementi Klöber Roll-FixKlöber SolarLine dodatki za solarne panele
Za več informacij pokličite: 041 320 706

Klöber proizvajalec z vizijo

Moderne strehe zahtevajo tehnično in optično visoko kvalitetne proizvode. Tovarna Klöber iz Ennenpetala je eden od vodilnih evropskih proizvajalcev na področju strešnih in stenskih dodatkov. Tovarniški program zajema veliko število različnih skupin proizvodov, ki so dobavljivi v cca 25 različnih barvnih odtenkih, v povezavi z različnimi proizvajalci opek na evropskem trgu. Proizvodna obrata se nahajata v kraju Ennepetal in Polzigu v Nemčiji.

Proizvodi Klöber slovijo po kvaliteti, zanesljivosti in inovativnosti, kar tovarno uvršča med pionirje na področju razvoja univezalnih strešnih dodatkov in sistemov.

kloeber_sekundarne-kritine-onkloeber_lepila-onkloeber_odduhe-onkloeber_roll-fix-onkloeber_sponke-on
kloeber_izdelki
kloeber_odduhe-ravne-onkloeber_easy-form-onkloeber_prezracevalni-onkloeber_line-onkloeber_stopnice-on

S pomočjo znanih oblikovalcev so razvili oblike, ki se harmonično integrirajo v vsako strešno arhitekturo. Pri tem je varnost proizvodov zelo pomembna. Proizvodi so UV stabilni in odporni na vse vremenske vplive. Izdelani so iz materialov, ki jih z lahkoto recikliramo.

 

ISO certifikat tovarne Jungmeier

jungmeier_tuv_iso_certifikat-s

Zahteven sistem upravljanja in nadzora kvalitete, ki je podvržen najstrožjim kriterijem preizkušanja imajo že od leta 1996. Pridobili so certifikat po standardu DIN EN ISO 9002 in certfikat po DIN EN ISO 9001.

Kontaktni podatki

HROVAT UB d.o.o.

Krakovska cesta 25, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI20831200

gsm: 041 320 706
telefon: 01 / 72 12 089
faks: 01 / 72 26 836

www.hrovat-ub.si ¦ www.jungmeier.si
e-mail: hrovat@jungmeier.si