jungmeier_euro_2000_gumb-onjungmeier_falzziegel_gumb-onjungmeier_karthago_gumb-onjungmeier_mondo_gumbJungmeier Planojungmeier_universo_gumb-onjungmeier_bobrovec_gumbjungmeier_cosmo_gumb-onkoramic_actua_gumb-onjungmeier_stresni_dodatki_gumb-on
Za več informacij pokličite: 041 320 706

Jungmeier - tradicija, varnost in kvaliteta

Del naslovnice prospekta Jungmeier iz leta 1903Del naslovnice prospekta Jungmeier iz leta 1903Brezpogojno najboljši naravni in ekološki gradbeni material: strešne kritine Jungmeier

Streha je najbolj obremenjeni del stavbe, ki je izpostavljena različnim vplivom okolja. Nevihte, zmrzal, sonce in dež razjedajo in obrabljajo streho dan in noč, skozi vse letne čase. S ciljem, da bi lahko kljubovali tem vremenskim razmeram, so v tovarni Jungmeier te ekstremne zahteve vkomponirali tako v  strešno kritino kot tudi v samo proizvodnjo. Glineni strešniki so surovinsko in energijsko varčen proizvod, ki ima odlične gradbeno fizikalne lastnosti in ga lahko preprosto recikliramo.

Jungmeier že od nekdaj skrbi za najvišjo raven kakovosti svojih proizvodov. Kvaliteta in inovativnost sta že od samega začetka glavna gonilna sila. Tovarna Jungmeier sodi s 187 letno tradicijo in letno proizvodnjo ~50 milijonov kosov med vodilna podjetja v svoji stroki.

Strešni modeli so strokovno oblikovani in preizkušeni. Izdelujejo jih v več barvnih tonih upoštevajoč spomeniški in krajinski vidik. Njihov harmoničen in simetričen profil ustreza vsaki krajini. Vpojnost vlage in vode je zaradi engobirane površine in posebne izvedbe stranskih žlebov minimalna. Engobirani strešniki žgani pri 1070 °C so pri normalnih obremenitvah odporni tako na raze kot obrabo vsled drgnenja. Barvni ton je UV stabilen,  zmrzlinsko in vremensko odporen, se ne lušči in s časom ne obledi. S skrbno izbiro surovin, strogim lastnim in zunanjim nadzorom kvalitete ter natančnim vodenjem proizvodnje zagotavljajo konstantno kakovost. Za vsak strešni model je na voljo originalni program dodatnih elementov, ki zagotavljajo funkcionalno in optimalno izvedbo strehe.

Naslovnica kataloga izdelkov Jungmeier iz leta 1903Naslovnica kataloga izdelkov Jungmeier iz leta 1903Naslovnica kataloga izdelkov Jungmeier iz leta 1905Naslovnica kataloga izdelkov Jungmeier iz leta 1905Naslovnica kataloga izdelkov Jungmeier iz leta 1910Naslovnica kataloga izdelkov Jungmeier iz leta 1910

Z izbiro strešne kritine in strešnih dodatkov Jungmeier, dobi vaša hiša individualen osebni izgled, ki predstavlja piko na i pri vaši gradnji.

ISO certifikat tovarne Jungmeier

jungmeier_tuv_iso_certifikat-s

Zahteven sistem upravljanja in nadzora kvalitete, ki je podvržen najstrožjim kriterijem preizkušanja imajo že od leta 1996. Pridobili so certifikat po standardu DIN EN ISO 9002 in certfikat po DIN EN ISO 9001.

Kontaktni podatki

HROVAT UB d.o.o.

Krakovska cesta 25, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI20831200

gsm: 041 320 706
telefon: 01 / 72 12 089
faks: 01 / 72 26 836

www.hrovat-ub.si ¦ www.jungmeier.si
e-mail: hrovat@jungmeier.si