jungmeier_euro_2000_gumb-onjungmeier_falzziegel_gumb-onjungmeier_karthago_gumb-onjungmeier_mondo_gumbJungmeier Planojungmeier_universo_gumb-onjungmeier_bobrovec_gumbjungmeier_cosmo_gumb-onkoramic_actua_gumb-onjungmeier_stresni_dodatki_gumb-on
Za več informacij pokličite: 041 320 706

Predstavitev tovarne Jungmeier

Že v 19. stoletju je Maximilian Jungmeier v Straubingu ustanovil še dve opekarni. Ilustracija iz leta 1905.Že v 19. stoletju je Maximilian Jungmeier v Straubingu ustanovil še dve opekarni. Ilustracija iz leta 1905.Tradicija ima prihodnost

Tovarna strešnikov Jungmeier iz Straubinga sodi z letno proizvodnjo okoli 50 milijonov kosov med vodilna podjetja v svoji stroki.

Podjetje je od 1820 leta, ko je bilo ustanovljeno pa vse do sredine 2006 leta t.j. približno 187 let v družinski lasti. Ustanovljeno je bilo na prostoru mesta Straubing, kjer so imeli že v rimskem času pred Kristusovim rojstvom Rimljani svojo prvo vojaško opekarno.

Kvaliteta in inovativnost sta že od samega začetka glavna gonilna sila. Zato ne preseneča, da je bil razvoj tovarne Jungmeier tako hiter. Že v 19. stoletju je Maximilian Jungmeier postavil v Straubingu dve novi tovarni za izdelavo zidakov in strešnikov.

 

Preberi več: Predstavitev tovarne Jungmeier

 

Kakovost opečne strešne kritine Jungmeier

Kakovost opečne strešne kritine Jungmeier - TÜV certifikat DIN EN ISO 9002Kakovost opečne strešne kritine Jungmeier - TÜV certifikat DIN EN ISO 9002Najmodernejši obrati in oprema so skupaj z izkušenimi delavci jamstvo za kakovost podjetja Jungmeier tako v proizvodnji, prodaji kot pri strokovnem svetovanju.
Že v letu 1996  je tovarna Jungmeier sistem upravljanja kakovosti dala v preizkušanje po strogih predpisih TÜV Bavarske in prejela najvišje priznanje: certifikat po DIN EN ISO 9002.
Investitorji so lahko prepričani: samo tam, kjer se nahaja Jungmeier, je zagotovljena kakovost Jungmeier. Glineni strešniki Jungmeier – investicija v prihodnost!

Naše zahteve kakovosti

  • Že stoletja uveljavljeni in aktualni izdelki za prihodnost
  • Naravni material, okolju prijazna izdelava
  • Strogo preizkušanje kakovosti z notranjo in zunanjo kontrolo
  • Obstojnost pred vplivi okolja
  • Gospodarnost in trpežnost
  • Individualnost ob barvni in oblikovni raznolikosti
  • Zmožnost ponovne uporabe in recikliranja

Preberi več: Kakovost opečne strešne kritine Jungmeier

   

Jungmeier opečni strešniki iz naravne gline

Jungmeier opečni strešniki iz naravne gline - proizvodni procesJungmeier opečni strešniki iz naravne gline - proizvodni procesSkrb za okolje

Opečni strešniki se izdelujejo v energijsko varčnem procesu in z obzirnim ravnanjem s surovino. Glineni strešniki imajo izredne gradbeno fizikalne lastnosti in se dajo odlično reciklirati.

Izdelani so iz naravnih surovin - naravnih elementov: ogenj, voda, zrak in zemlja.

Preberi več: Jungmeier opečni strešniki iz naravne gline

   

Tradicija ima bodočnost

Strešna kritina Jungmeier

Jungmeier Cosmo siva engobaJungmeier Cosmo siva engobaStreha je najbolj izpostavljen del hiše. Ekstremne vremenske razmere (dež, sneg, led, UV žarki, neurja s točo in vetrom), ki so vse bolj izrazite, so velika obremenitev za vsako streho.

Odločitev o izbiri strešne kritine je čedalje bolj na strani opečnih strešnikov iz naravnih materialov. Originalni nemški strešniki Jungmeier, kakovostni in naravni, ponujajo veliko različnih možnosti oblikovanja in povdarijo individualnost vsake strehe. Poleg kakovostne izdelave strešna kritina Jungmeier v svoji barvni paleti ponuja tudi  moderne, kot tudi klasične in starane barve strešnikov – naravne in z dodatno zaščito engobo ali glazuro. Dodatna zaščita na strešnikih Jungmeier (engoba ali glazura) pomeni daljšo življensko dobo, ker še dodatno ščiti strešnik pred vremenskimi vplivi in propadanjem. Vaša streha bo tako pridobila na varnosti in ustvarila vtis uravnoteženosti, ter privlačnosti.

Preberi več: Tradicija ima bodočnost

   

Jungmeier - tradicija, varnost in kvaliteta

Del naslovnice prospekta Jungmeier iz leta 1903Del naslovnice prospekta Jungmeier iz leta 1903Brezpogojno najboljši naravni in ekološki gradbeni material: strešne kritine Jungmeier

Streha je najbolj obremenjeni del stavbe, ki je izpostavljena različnim vplivom okolja. Nevihte, zmrzal, sonce in dež razjedajo in obrabljajo streho dan in noč, skozi vse letne čase. S ciljem, da bi lahko kljubovali tem vremenskim razmeram, so v tovarni Jungmeier te ekstremne zahteve vkomponirali tako v  strešno kritino kot tudi v samo proizvodnjo. Glineni strešniki so surovinsko in energijsko varčen proizvod, ki ima odlične gradbeno fizikalne lastnosti in ga lahko preprosto recikliramo.

Jungmeier že od nekdaj skrbi za najvišjo raven kakovosti svojih proizvodov. Kvaliteta in inovativnost sta že od samega začetka glavna gonilna sila. Tovarna Jungmeier sodi s 187 letno tradicijo in letno proizvodnjo ~50 milijonov kosov med vodilna podjetja v svoji stroki.

Preberi več: Jungmeier - tradicija, varnost in kvaliteta

   

ISO certifikat tovarne Jungmeier

jungmeier_tuv_iso_certifikat-s

Zahteven sistem upravljanja in nadzora kvalitete, ki je podvržen najstrožjim kriterijem preizkušanja imajo že od leta 1996. Pridobili so certifikat po standardu DIN EN ISO 9002 in certfikat po DIN EN ISO 9001.

Kontaktni podatki

HROVAT UB d.o.o.

Krakovska cesta 25, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI20831200

gsm: 041 320 706
telefon: 01 / 72 12 089
faks: 01 / 72 26 836

www.hrovat-ub.si ¦ www.jungmeier.si
e-mail: hrovat@jungmeier.si