jungmeier_euro_2000_gumb-onjungmeier_falzziegel_gumb-onjungmeier_karthago_gumb-onjungmeier_mondo_gumbJungmeier Planojungmeier_universo_gumb-onjungmeier_bobrovec_gumbjungmeier_cosmo_gumb-onkoramic_actua_gumb-onjungmeier_stresni_dodatki_gumb-on
Za več informacij pokličite: 041 320 706

Prednosti strešnika Jungmeier MONDO

Jungmeier Mondo naravno rdeč, primer uporabe zaključnih strešnikovJungmeier Mondo naravno rdeč, primer uporabe zaključnih strešnikovRustikalna oblika zareznega strešnika MONDO je priljubljena že desetletja.

Tradicionalen strešnik z modernimi in preizkušenimi tehničnimi rešitvami (daleč pred ostalimi strešniki - proizvajalci).Glede na trende pri ostalih proizvajalcih, so se v podjetju Jungmeier odločili, da ne znižujejo maso proizvoda - strešnika (uravnotežen izdelek).

Dva skladna korita z osrednjim grebenom poskrbita za razgibanost in privlačen izgled strehe. Za odlično odvajanje padavin in kondenza poskrbita dva globoka stranska žleba.

Opečne strešnike MONDO priporočamo tudi zaradi njegove trpežnosti. V nevihtnem vremenu (veter, toča, močen dež ...) dobro prenese vse obremenitve.

 

zgornji pogled na Jungmeier Mondospodnji pogled na Jungmeier Mondo

Opisi prednosti (številčne oznake na slikah):

  1. Nevihtna sponka “SturmFIX" (klikni a povezavo)
  2. Dva globoka stranska žleba za odvajanje padavin in kondenza
  3. Dva skladna korita z osrednjim grebenom za razgiban in privlačen izgled strehe
  4. Spodnji ojačitvi strešnika
  5. Dva obešalna nosova
  6. Vertikana pomičnost strešnika ca. 2 cm
  7. Dva izliva za kondenz s stranskih žlebov v korito

Tehnični podatki, barve engob in reference (klikni a povezavo).

Prikaz polaganja strešnika Jungmeier Mondo v vrsto in prikaz odvajanja meterornih voda in kondenza. Prikaz polaganja strešnika Jungmeier Mondo v vrsto in prikaz odvajanja meterornih voda in kondenza. Prikaz polaganja strešnika Jungmeier Mondo z zamikom in prikaz odvajanja meterornih voda in kondenza. Prikaz polaganja strešnika Jungmeier Mondo z zamikom in prikaz odvajanja meterornih voda in kondenza. Tehnična risba in prerezi strešnika Jungmeier Mondo. Dobro je vidna debelina strešnika in ojačitve.Tehnična risba in prerezi strešnika Jungmeier Mondo. Dobro je vidna debelina strešnika in ojačitve.

 

 

ISO certifikat tovarne Jungmeier

jungmeier_tuv_iso_certifikat-s

Zahteven sistem upravljanja in nadzora kvalitete, ki je podvržen najstrožjim kriterijem preizkušanja imajo že od leta 1996. Pridobili so certifikat po standardu DIN EN ISO 9002 in certfikat po DIN EN ISO 9001.

Kontaktni podatki

HROVAT UB d.o.o.

Krakovska cesta 25, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI20831200

gsm: 041 320 706
telefon: 01 / 72 12 089
faks: 01 / 72 26 836

www.hrovat-ub.si ¦ www.jungmeier.si
e-mail: hrovat@jungmeier.si